Onze filosofie

ZENZY is een merk geïnspireerd door de kracht van kristallen. ZENZY’s spirituele missie is om mensen in het dagelijkse leven te helpen met het vinden van zichzelf & te verrijken door natuurlijke krachten.

Energie is te vinden in alles op aarde. Kristallen zijn producten uit de natuur die deze energie al lang hebben kunnen opnemen. Daardoor zijn het de perfecte middelen om elixirs te maken met speciale energie. Elk  soort kristal is afkomstig van een andere plek op aarde waardoor elke soort een unieke energie heeft.

Wij geloven dat kristallen de perfecte weerspiegeling zijn van schoonheid en imperfectie. De schoonheid kunnen zien in die imperfectie reflecteert ook in het dagelijkse leven. Niet alles kan perfect zijn en daar juist energie uit kunnen halen zorgt voor een beter leven. Kristallen geven zo een belangrijke levensles mee.

Kristallen zijn speciale cadeaus gemaakt door de aarde zelf; geen een kristal is hetzelfde en ze hebben niet het eeuwige leven. Dit is voor de filosofie van ZENZY ook heel belangrijk. Door dat iets niet het eeuwige leven heeft leren we ervan te genieten voordat het eindigt. Dit is hetzelfde in het leven. Het is belangrijk in het heden te leven en het maximale uit elke dag te halen zolang het leven dit biedt.